Pa de Pagès Natural

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Elaboració

Ho barregem tot a un bol fins que quedi tot ben integrat.
Després ho posarem tot sobre la taula de treball, perquè no s'enganxi podem posar una mica d'oli d'oliva però procurarem no posar més farina per no canviar les proporcions de la recepta i fer un pa massa estopenc.
Ho amassarem bé i deixarem reposar tapat amb un drap durant 15 minuts, aquest procés s'ha de repetir 4 vegades.
Arribats aquí ho tornarem a amassar i ho deixarem reposar durant 3 hores tapat abans de donar-li forma i posar-ho al forn.
Al forn haurà d'estar durant 10 minuts a 240º i després ho baixarem a 200º durant els últims 50 minuts.

6h

Notes

Perquè el pa quedi més cruixent el ruixarem amb un vaporitzador ple d'aigua abans de posar-lo al forn i introduirem a dins un bol d'aigua per crear vapor. Es un truc senzill però funciona molt bé.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se