Strudel de pasta de full amb espinacs, patata, i salsa d'herbes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Elaboració

Pica la ceba.
Talla les patates a quarts i tallar a rodanxes fines d'uns 2 mm.
Salteja durant uns 15 minuts en l'oli a foc mitjà durant uns 15 minuts o fins que les patates estiguin suaus.
Assaona amb sal i pebre.
Renta els espinacs.
Posa els espinacs ben molls, en una paella i cou fins que s'esfondrin.
Esbandeix de seguida amb aigua freda i prem bé.
Barreja els espinacs amb les patates.
Escalfa el forn a 180 graus.
Col•loca les dues pastes de full, incloent-hi el paper, sobre dos draps nets de cuina
Omple amb espinacs i patates
Amb l'ajuda d’Els drap de cuina enrotlla i que quedin ben ajustats.
Tanca les obertures en ambdós costats.
Col•loca les dues Strudel juntament amb paper d'enfornar en una safata per enfornar.
Bat l'ou i pinzella per tota la superfície de la pasta, escampa pel damunt les llavors
Col•loca a la part mitjana del forn i cou durant uns 40 minuts.
Pica les herbes i barreja amb el iogurt i la maionesa.
Assaona amb sal i pebre.
Talla el Strudel a llesques i serveix amb la salsa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se