Crema de porro i carbassö

Ingredients

  • 2 carbassons tallats en llesques primes.
  • 3 porros tallats en juliana.
  • 2 culerades d'oli verge Baró de Maials.
  • Sal.
  • 250 ml de brou vegetal.
  • Crema de llet (opciomal.

4 racions

Elaboració

Amb el oli sofregir ela porro remenant amb frequència fins que quedi ben tou i gairebé transparent (cal remenar tot sovint per evitar que es torri). Afegir el carbassó, remenar tot sovint durant deu minuts per que impregni l'oli amb el seu aroma.
Afegir el brou vegetal i deixar bollir durant deu minuts.
Retirar del foc i amb la Minipimer (o similar), afegir crema de llet (opcional) triturar fins que quedi un crema fina i homegènea.

1h

Notes

Amb una mica de pràctica i remenant continuament el porro per que no es cremi podeu aconseguir reduir notablement la quantitat d'oli amb que es pot fer aquesta crema resultant així un plat baix en calories apropiat per dietes "operació bikini".


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3782 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
Una sugerencia, si en comptes d'0li hi posessim mantega? o aixo faria pujar les calories...? no ho se eh? pregunto
Una abraçada
Montse
Quim Lleonart diu:
Amiga Montserrat, pel fet de posar dues cullerades d'oli d'oliva, no crec que passi rès amb les calories. Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: