Crema de porro i carbassö
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 carbassons tallats en llesques primes.
- 3 porros tallats en juliana.
- 2 culerades d'oli verge Baró de Maials.
- Sal.
- 250 ml de brou vegetal.
- Crema de llet (opciomal.
4 racions
Elaboració
Amb el oli sofregir ela porro remenant amb frequència fins que quedi ben tou i gairebé transparent (cal remenar tot sovint per evitar que es torri). Afegir el carbassó, remenar tot sovint durant deu minuts per que impregni l'oli amb el seu aroma.
Afegir el brou vegetal i deixar bollir durant deu minuts.
Retirar del foc i amb la Minipimer (o similar), afegir crema de llet (opcional) triturar fins que quedi un crema fina i homegènea.
1h
Notes
Amb una mica de pràctica i remenant continuament el porro per que no es cremi podeu aconseguir reduir notablement la quantitat d'oli amb que es pot fer aquesta crema resultant així un plat baix en calories apropiat per dietes "operació bikini".
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3782 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.