Saltejat de patates amb rossinyols i parmesà
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Remenat
Dieta: celíaca
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates
- Rossinyols
- Parmesà ratllat
- Pebrot escalivat
- Oli per fregir
- Sal
Elaboració
1. Es pelen les patates i es fregeixen amb oli.
2. Es netegen els rossinyols i també es posen a fregir.
3. Quan les patates estan rossejades i els rossinyols també, es posen a la mateixa paella i es deixa uns minuts més.
4. S'emplata amb una mica de parmesà a sobre i, si es vol, una mica de pebrot escalivat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3869 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.