Sèpia ( sípia ) gran i fresca a la planxa

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Primer netegem la sípia de vísceres i pell, la buidem i la posem sota un raig d'aigua freda.Uns 2 minuts.
-Una vegada ben neta tallem la sípia en dos filets. Amb l'ajuda d'un ganivet, marquem per la part exterior fent uns petits talls, primer paral.lels en un sentit i després en l'altre. Que quedi "plana". Un minut.
-En una planxa amb un raig d'oli, a foc molt viu, quan la planxa amb l'oli estigui molt calent, cuinem la sípia per ambdós costats. Coem uns 15 minuts en total i quan gairebé està feta li posem la sal, així queda tendra i no dura.
-Mentre, piquem l'all i les fulles de julivert molt fi, exprimim el suc de llimona. Un cop acabem de daurar la sípia a la mateixa planxa, baixem el foc i afegim l'all.
-Quan l'all estigui ja daurat traiem la sípia del foc i afegim el suc de llimona i el julivert picat.
- Finalment, servim la sípia amanida amb el refregit d'all amb llimona i julivert.

18min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se