Sopa de gallina amb galets farcits de botifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda, per fer el brou
Un colador xinès
Una safata plana per reservar els galets un cop fets
Una sopera de porcellana, per treure la sopa a taula
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, posem l'aigua en una cassola fonda, i tot seguit afegim: les herbes, la gallina, la carcasa i l'os de pernil. Quan arrenqui el bull, ho tindrem a foc mtjà durant hora i mitja. Seguidament, colarem el brou i el passarem a la cassola on acabarem de fer la sopa. Quan la gallina és freda, la picolem amb l'ajud d'un ganivet i l'afegim a la cassola amb el brou. A part, farem els galets farcits com explico a la meva recepta i els reservem.
Posarem aigua i sal en un cassó, i bullirem els ous deu minuts, els treurem i els refredarem. Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet, els picolarem i els afegirem a la cassola amb el brou. A continuació, corregirem de sal i afegirem els galets per deixar-los coure només tres minuts, tenint cura que no es desfacin, i ja podrem treue la sopa a la taula amb una sopera ben bonica.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se