Sopa de gallina amb galets farcits de botifarra negre
Categoria:
Tipus de plat: Sopa
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 galets farcits per persona, ( els podeu trobar a les meves receptes)
- Tres litres d'aigua mineral sense gas
- Un quart de gallina de la part del pit
- Una carcasa de pollastre
- Un os de pernil salat
- Una branca d'api
- Una ceba tallada en dues meitats
- Una pastanaga
- Sal
- Tres ous
Utensilis
Una cassola fonda, per fer el brou
Un colador xinès
Una safata plana per reservar els galets un cop fets
Una sopera de porcellana, per treure la sopa a taula
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, posem l'aigua en una cassola fonda, i tot seguit afegim: les herbes, la gallina, la carcasa i l'os de pernil. Quan arrenqui el bull, ho tindrem a foc mtjà durant hora i mitja. Seguidament, colarem el brou i el passarem a la cassola on acabarem de fer la sopa. Quan la gallina és freda, la picolem amb l'ajud d'un ganivet i l'afegim a la cassola amb el brou. A part, farem els galets farcits com explico a la meva recepta i els reservem.
Posarem aigua i sal en un cassó, i bullirem els ous deu minuts, els treurem i els refredarem. Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet, els picolarem i els afegirem a la cassola amb el brou. A continuació, corregirem de sal i afegirem els galets per deixar-los coure només tres minuts, tenint cura que no es desfacin, i ja podrem treue la sopa a la taula amb una sopera ben bonica.
Comparteix aquesta recepta: