Arròs amb bacallà

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

1. Talleu el bacallà i rostiu-lo a sobre la flama del foc, traieu-ne la pell i les espines, dessaleu-lo una mica i esmicoleu-lo.
2. Traieu les fulles més dures de les carxofes i talleu-les en quarters.
3. En una cassola de terrissa, amb l'oli indicat, sofregiu la ceba tallada fina, deixeu que agafi color i afegiu-hi el pebre vermell; ràpidament, poseu-hi la tomata ratllada i deixeu que es cogui lentament.
4. Quan estigui ben sofregit, poseu-hi les carxofes, remeneu i afegiu-hi l'arròs, ofegueu-ho un xic a foc viu i aboqueu-hi l'aigua bullent.
5. Tingueu la col-i-flor a punt, trossejada i neta, afegiu-la a la cassola amb el bacallà i els pèsols esgranats. Aromatitzeu amb el safrà torrat. La cocció ha de durar divuit minuts.
6. Proveu el punt de sal, ja que el bacallà podria quedar una mica salat i malmetre l'arròs.
7. Deixeu reposar uns cinc minuts i serviu.
8. És un plat que a Catalunya se sol menjar sovint per Quaresma.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se