Cigrons menuts saltejats amb botifarra negra i ceba confitada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Per fer la ceba confitada:

-Es pelen les cebes i es tallen ben fines a grills.
-Es posa al foc una paella, s’hi tira la ceba tallada amb ua mica d’oli d’oliva . La paella sempre destapada.
-Al principi es posa a foc viu, entre 5 i 7 minuts, movent sense parar.
-Quant estigui la ceba ben impregnada en el greix, es baixa el foc al mínim i es remou de tant en tant. A poc a poc es va tornant melosa i lleugerament daurada.
-Quan se separi el greix, i quedi en el fons la ceba està llesta.
En total són uns 45 minuts, per fer la ceba confitada ( no caramel.litzada ).
-A continuació, trituro la botifarra negra, ha de quedar ben desfeta ( esparracada ) i en una paella quan l’oli está ben calent, la saltejo uns 2 minuts.
-Barrejo bé, la botifarra amb la ceba confitada i els cigrons menuts .
-En una paella amb una mica d'oli i quan està calent, ho saltejo tot, entre 2 i 3 minuts.
-Emplato la barreja anterior i hi tiro una mica de sal gruixuda.

50min

Notes

Fer la ceba confitada té un procés molt llarg. Quan en fem en podem fer molta i fer-ne conserva amb potets petits.
També en venen a les tendes en conserva.
Ho dic, ja que aquest plat de 50 minuts només confitar la ceba són 45 minuts, si es vol fer bé.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se