Arrebossat de seitan i ceba amb fruits secs
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llesques de seitan
- 2 ous
- 1/2 ceba
- Ametlles torrades
- Avellanes torrades
- Nous
- Pinyons
- 1 cullerada sopera de farina d'arrebossar
- Alfàbrega
- Comí
- Pebre
- Oli
2 racions
Utensilis
Paella
Pinces per girar les llesques i les rodanxes.
Elaboració
Es piquen en un morter els fruits secs, 3 o 4 de cada fruit sec.
s'afegeix una cullerada ben plena de farina d'arrebossar, el pebre, la alfàbrega, el comí, i d'acabar de remenar bé.
Es trenquen els ous i es baten amb la picada en un plat, fins aconseguir una massa homogènia.
Es pela la ceba i es talla en rodanxes fines 2 o 3 rodanxes per persona.
Es talla el seitan en llesques fines, 2 llesques per persona.
Es empastifen bé les rodanxes de ceba amb la pasta i es fregeixen amb poc oli en una paella (per que la ceba es faci bé la cobertura ha de quedar una miqueta torrada).
Es empastifen bé les llesques de seitan i també es passen una mica per la paella.
30min
Notes
Es pot acompanyar amb pastanaga o rabe ratllat i regat amb un rajolí d'oli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2212 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.