Wok de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Verdures variades:
- Carabassó
- Pastanaga
- Ceba
- Esparracs de marge
- Moresc bullit
- Germinats
- I altres coses que li vulguis afegir
- Fruits secs
- Alfàbrega
- Pebre
- Tahin
- Salsa de soja
- Oli
Utensilis
Wok
Elaboració
Es tallen les verdures a tires primes.
Es posa una mica d'oli al wok i s'escalfa.
Es tira la ceba i es fa una mica abans d'afegir la resta de verdures tallades.
Es remena constantment.
En un platet o tassa es prepara la salsa, una cullerada de tahin, un raig de salsa de soja, i oli, es remena per que es faci una barreja homogènia.
Es tira la salsa al wok quan les verdures estan a mig fer. i s'afegeixen els fruits secs i les altres especies, alfàbrega, pebre...
Poc abans de treure-ho del foc s'afegeixen els germinats, es remena una mica per que agafin escalfor, agafin una mica la transparència de l'oli.
Es treu ràpidament i es serveix.
Bon profit!!!
30min
Notes
Es pot fer al gust , triant les verdures segons les existències de la nevara, important tallar ho tot a tira primes uniformes, tot igual per que el foc ho pugui escalfar tot per igual.
Es poden afegir tires de pollastre, tofu, seitan, que cadascú hi posi la seva imaginació.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3895 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.