Crema d'espinacs frescos amb trossets de fruits secs torrats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-Enrossim la ceba i el gra d’all picat en una olla amb una mica d'oli d'oliva. Són uns 15 minuts.
-Hi afagim els espinacs frescos , hi tirem sal i ho cobrim amb aigua.
-Deixem bullir uns 5 minuts.
-Una vegada cuits els espinacs, retirem part de l'aigua de la cocció, hi afegim la nata o crema de llet i batem amb la batedora elèctrica, fins que quedi una textura al nostre gust, més o menys líquida. Són entre 3 i 5 minuts.
-La crema l’acompanyem amb uns fruits secs torrats i tallats a trossets petits

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se