Musclos al vapor fets en forn de brasa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa:

4 racions

Elaboració

-Netegem molt bé els musclos. Uns 10 minuts
-Els posem en una cassoleta de ferro colat per anar al forn.
-Fem una salseta barrejant: suc d’escalivada, sal, oli d’oliva verge extra i pebre negre mòlt. Com la salsa és líquida, la posem directament en un pot , tipu setrill.
-Posem una mica d’aquesta salsa a la cassoleta on hi han els musclos .
-Posem la cassoleta al forn, de tant en tant, mirem si els musclos ja s’han obert i aprofitem per remena’ls. Són uns
10 minuts.
-Traiem la cassoleta amb els musclos ja tots oberts . Hi tirem un bon raig de la salseta.
-Els servim amb la mateixa cassoleta

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se