Costella de porc al forn amb verdures

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-En una safata de forn ben oliada s'hi posa la peça de carn, salada i empebrada.
-Es cou al màxim uns 10 minuts per cada banda, per tal que la costella quedi ben rossa pels dos costats. Es treu i es reserva.
-A la mateixa safata, s'hi van col•locant les verdures: la ceba i els porros, tallats a rodanxes, les pestanagues a tires i el tomàquet, a daus. S'empolsa tot plegat amb la farigola i es deixa al forn uns 20 minuts, fins que les verdures quedin pansides. S'hi aboca el xerès i es deixa uns minuts més.
-Tot seguit, s'hi incorpora la costella i es deixa fer fins que estigui ben tova. Uns 10 minuts més.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se