Costella de porc al forn amb verdures
Ingredients
- 1 Peça de costella de porc d’uns 2 Kg
- 1 ceba mitjana
- 2 porros
- 2 pestanagues.
- 1 cabece d’alls
- 1 tomàquet
- 2 o 3 branquetes de farigola
- Un raig de xerès sec
- Oli d’oliva, sal i pebre negre
Elaboració
-En una safata de forn ben oliada s'hi posa la peça de carn, salada i empebrada.
-Es cou al màxim uns 10 minuts per cada banda, per tal que la costella quedi ben rossa pels dos costats. Es treu i es reserva.
-A la mateixa safata, s'hi van col•locant les verdures: la ceba i els porros, tallats a rodanxes, les pestanagues a tires i el tomàquet, a daus. S'empolsa tot plegat amb la farigola i es deixa al forn uns 20 minuts, fins que les verdures quedin pansides. S'hi aboca el xerès i es deixa uns minuts més.
-Tot seguit, s'hi incorpora la costella i es deixa fer fins que estigui ben tova. Uns 10 minuts més.
Comparteix aquesta recepta: