Mandonguilles amb rovellons, pèsols i pastanagues

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel sofregit:

Per l’acompanyament a part del sofregit:

4 racions

Elaboració

-El dia abans fem les mandonguilles amb la carn picada de vedella. Les reservem
-Enfarinem les mandonguilles i en una paella gran amb una mica d’oli les daurem, uns 15 minuts.
Les reservem.
-Fem el sofregit en la mateixa paella: primer la ceba, quan ja està una mica feta, el pebrot vermell a daus, després el tomàquet ratllat, els alls laminats, l’orenga sec i el got de vi blanc. Anem remenant sovint. Ho salem una mica. Són uns 20 minuts.
-En una cassola de ferro colat, hi posem el sofregit, les mandonguilles i una mica d'aigua. Deixem coure uns 30 minuts, a foc baix.
-Mentre en una paella amb una mica d’oli i sal fem els rovellons fins que no treguin aigua.
-En la paella de fer els rovellons i posem a coure els pèsols i les pastanagues.
Fer els rovellons, els pèsols i les pastanagues són uns 20 minuts. Que no sumen en el temps d’elaboració, ja que tenim les mandonguilles que s’estan fent.
-Quan les mandonguilles portem coent uns 30 minuts, hi posem els rovellons, pèsols i pastanagues. Deixem coure uns 15 minuts més. Foc baix.
-Ja les podem servir, unes 5 mandonguilles per persona.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se