Fusilli amb pesto i formatge parmesà ratllat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa pesto:

4 racions

Utensilis

Morter

Elaboració

-Primer posem a bullir abundant aigua amb sal i un rajolí d'oli. Quan bulli, afegim els fusilli i els deixem coure el temps indicat pel fabricant. Entre 8 I 10 minuts normalment.
-Mentre es fa la pasta, preparem la salsa pesto. Posem en el morter les fulles d'alfàbrega, els alls picats, els pinyons i l'oli i piquem bé, fins a formar una pasta. Afegim a la salsa el formatge ratllat parmesà i tornem a barrejar fins que quedi ben incorporat.
-Comprovem que els fusilli estan al punt i els escorrem. Deixem que es refredin uns minuts.
-Servim amb la salsa pesto per sobre i empolvorats amb una mica de formatge parmesà.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se