Fusilli amb pesto i formatge parmesà ratllat
Ingredients
- 1 paquet de 500g de fusilli.
- Aigua
- Sal
- Oli d’oliva
Per la salsa pesto:
- Fulles d’alfàbrega
- Alls picats
- Pinyons
- Oli
- Formatge parmesà
Utensilis
Morter
Elaboració
-Primer posem a bullir abundant aigua amb sal i un rajolí d'oli. Quan bulli, afegim els fusilli i els deixem coure el temps indicat pel fabricant. Entre 8 I 10 minuts normalment.
-Mentre es fa la pasta, preparem la salsa pesto. Posem en el morter les fulles d'alfàbrega, els alls picats, els pinyons i l'oli i piquem bé, fins a formar una pasta. Afegim a la salsa el formatge ratllat parmesà i tornem a barrejar fins que quedi ben incorporat.
-Comprovem que els fusilli estan al punt i els escorrem. Deixem que es refredin uns minuts.
-Servim amb la salsa pesto per sobre i empolvorats amb una mica de formatge parmesà.
Comparteix aquesta recepta: