Confit de sobrecuixes de pollastre en conserva
Categoria:
Tipus de plat: Conserves
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Sobrecuixes de pollastre, la quantitat depèn dels pots de conserva que vulgem fer ( 3 o 4 sobrecuixes per pot, es el més normal ).
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- 1 Cabeça d’alls sencera.
Utensilis
Escorrador
Elaboració
-El dia abans, salpebrem el pollastre i el posem en un escorredor a la nevera.
-El dia següent, posem una cassola al foc ( pot ser de fang o ferro colat ), amb oli . Quan l’oli és calent hi posem les sobrecuixes de pollastre i la cabeça d’alls sencera.
-Coem uns 5 minuts a foc alt , baixem el foc i deixem coure unes 2 hores, anant girant el pollastre.
-Quan és fred , el posem en pots al bany maria , 45 minuts.
-Ja tenim la conserva llesta. Es pot guardar, 3 o 4 anys.
Comparteix aquesta recepta: