Confit de sobrecuixes de pollastre en conserva

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Utensilis

Escorrador

Elaboració

-El dia abans, salpebrem el pollastre i el posem en un escorredor a la nevera.
-El dia següent, posem una cassola al foc ( pot ser de fang o ferro colat ), amb oli . Quan l’oli és calent hi posem les sobrecuixes de pollastre i la cabeça d’alls sencera.
-Coem uns 5 minuts a foc alt , baixem el foc i deixem coure unes 2 hores, anant girant el pollastre.
-Quan és fred , el posem en pots al bany maria , 45 minuts.
-Ja tenim la conserva llesta. Es pot guardar, 3 o 4 anys.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se