Arròs de bacallà amb verdures i hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per al sofregit:

2 racions

Elaboració

Netegem totes les verdures i hortalisses, tallem les que calgui (espàrrecs verds, la col, el pebrot , el carbassó a daus).
La col i flor a brots petits, els tomàquets cherry sencers, desgranem els pèsols i les faves, la pastanaga a rodanxes.
Saltegem els pebrots del Padró, en una paella petita amb una mica d’oli i sal. Els reservem.
Posem la paella de fer l’arròs al foc amb un raig d’oli i la ceba tallada molt petita.
S’ha de coure lentament fins que quedi com una melmelada.
Tot seguit, hi tirem l’all picat i el tomàquet ratllat. Deixem que es faci lentament.
Tallem el bacallà a daus i el passem sense remullar per la planxa perquè es torrin els daus o trossos, una mica.
Tirem el bacallà dins el sofregit i li donem unes quantes voltes.
Psem l’arròs, el sofregim una mica i ja hi podem tirar el brou calent.
Hem de posar per cada quantitat d’arròs, tres de brou.
Ho fem bullir uns 18 minuts, quan fa 10 minuts que bull, hi afegim la verdura i els pebrots del Padró.
Deixem 2 o 3 minuts més.
Traiem la paella del foc i la deixem reposar uns 5 minuts.
Ja podem posar l’arròs al plat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se