Estofat de vedella amb llanegues

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Primer enfarinem la carn i la posem a marcar en una cassola, amb poc oli. Només fem que s'enrossegi el tall i la farina quedi un pèl pressa i torradeta, però poc. Reservem la carn.
-Treiem del pot, les llanegues que necessitem, les escorrem bé i en una paella amb una mica d’oli i sal, les saltegem. Si són fresques, es netegen i el procés és el mateix.
-Tallem la ceba ben prima i en una paella amb força oli, hi afegim una mica d'all. Quan estigui ben daurada , hi afegim la copa de brandy
-En una cassola de fang o ferro culat, hi afegim els talls de vedella que haviem reservat, els bolets i la ceba.
-Hi afegim caldo de carn fins a tapar els talls de vedella. I apartir d'aquí, paciència i foc molt lent i anar afegint caldo si veiem que se'l veu massa.
-Deixem uns 75 minuts,coent a foc lent.
-Ja es pot servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se