Pop a la gallega
Ingredients
- 1Pop d’1,7 a 2 Kg.
- Patates
- 2Fulles de llorer
- Pebre vermell dolç i picant
- Oli d’oliva verge
- Sal
Elaboració
-Congelem el pop un mínim de 15 dies per trencar la fibra.
-Un cop descongelat posem aigua i sal a bullir junt amb les fulles de llorer, i quan bulli l’aigua hi introduim el pop 3 vegades posant-lo i traient-lo.
-Seguidament, el deixem coure entre 35 i 40 minuts punxant-lo per veure si ja és tou o si el deixem una miqueta més.
-Apagem el foc i el deixem reposar 20 minuts més amb la mateixa aigua.
-Mentre bullim les patates amb pell uns 25 minuts depenent de la mida.
-Traiem el pop de l’aigua deixant que es refredi, i un cop fred el tallem a rodanxes amb unes tisores.
-Per muntar el plat laminarem les patates posant-les al fons del plat, a sobre i posarem les rodanxes de pop amanint-lo amb sal, el pebre vermell dolç i picant i un bon raig d’oli d’oliva.
Comparteix aquesta recepta: