La fideua de la montse

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Posar el oli en una paella i tallar la ceba fineta . Deixar a foc molt lent , que la seva es vagi fent , molt a poc a poc . Al cap de una mitja hora mes o menys , quant la ceba ja esta molt tobeta . Retirar el oli i afegir una copeta de coñac. Flamejar i reservar la seva.
Amb el oli que hem retirat fregirem les gambes o els escamarlans . Si pots millor que siguin frescos el sabor es molt millor.
Amb el oli que ens ha sobrat fregir la sipia a daus .
Amb tot el sofregit i la sipia , afegir els fideus . Jo poso un cullaró per persona i fregir fins que estiguin rosos. Posar la sal
Afegir el fumet que ahorem fet amb 1/2 Kg. de peix de roca bullin amb aigua uns 10 minuts.
Jo poso 1 1/2 cullaró per persona de fumet.
Deixar coure amb una caçola de ferro durant 10 minuts i 5 minuts de repos. Posar per sobre les gambes i les cloises que tindrem obertes anterioment.
Es pot acompañar de all i oli.
BON PROFIT

1h

Notes

Aquesta recepta me la va ensenyar un amic nostre de 90 anys de Palafrugell


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se