Galta de porc desossada amb cremós de patata trufada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per les galtes de porc:

Per el cremós de patata trufada:

3 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

Per les galtes de porc :

Salem i empebren les galtes i les posem en una safata de forn amb un bon raig d'oli.
Hi distribuïm, la ceba tallada grossa, els tomàquets a trossos i els grans d'all pelats.
Precalentem el forn a 200 graus , coem les galtes uns 60 minuts. A mitja cocció hi aboquem el brandy.
Per el cremós de patata trufada:
Pelem i netegem les patates i el porro.
Col.loquem una olla a escalfar, hi desfem la mantega i la fonem amb oli, on ofegarem el porro, i quan aquest estigui escalfat afegim les patates i les ofeguem per uns 8-10 minuts, amb sal i un toc de pebre al gust.
Afegim la tòfona ratllada i el brou, tapem i deixem coure a foc mitjà per uns 15 minuts. Passat aquest temps, afegirem la llet, i traiem la tapa perquè es redueixi el líquid a la meitat, això serà després d'uns 10 minuts de cocció, moment per al qual les patates han d'estar desfent-se en el brou i la llet, a aquest punt, afegim el formatge, passem tota la barreja per la batedora elèctrica, perquè no quedin grumolls, després afegim la nata i traiem del foc.
Mentre fem les galtes, fem el cremós de patata trufada , així el temps del cremós no suma en el temps total.

Per emplatar:

En un plat posem galta de porc desossada i per sobre el cremós de patata trufada.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se