Pollastre rostit amb fruites,soja i mel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Utensilis

Escuradents o fil de cotó i agulla sequera.

Elaboració

Cal que demaneu a la botiga que us deixin el pollastre buit amb la pell de les dues puntes penjant , per poder tancar el farciment a l' hora de posar-lo al forn.
Hi passeu aigua per dins i per fora i el deixeu escòrrer i secar sobre d'un drap. El saleu i pebrementeu per dins, al vostre gust , i per fora. Havent tancat una part amb escuradents o bé cosit amb fil de cotó, l'ompliu amb: daus de mango, daus de poma, daus de pinya, alguns pinyons, i prunes.
Seguidament,el tanqueu per l'altre costat cosint o amb escuradents.
El poseu sobre una safata per anar al forn i el fregeu amb llar, o bé amb oli abans d'introduir-lo dins del forn que ja estarà precalentat. També,hi abocareu la ratlladura d'una llima.
A la mitja hora, l'observeu i treieu per abocar-hi al voltant : més daus de poma, de mango, de pinya, pinyons i panses. I també, el suc que haureu obtingut amb la batedora : daus de mango, de pinya, de poma, dues cullerades de mel, una cullerada de salsa soja, un polsim de sal, i mig llitre de suc de pinya. Quan el posareu al forn novament, uns tres quarts d'hora més(depenent de com és de gran el pollastre), haureu d'anar regant tot el llom amb el suc. Veureu com queda de daurat fosc pel color de la mel i de la soja i que apetitós!
En el nostre cas, l'hem fet sencer, però, fet a octaus o quarts, podeu fer l'acompanyament amb els mateixos ingredients i salsa.

1h 20min

Notes

Es pot servir a octaus, quarts, després d'haver-lo fet sencer al forn. O bé, ja fer-lo tallat i amb el farciment escampat per fora. Aleshores la cocció durarà uns 30 minuts menys.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se