Cors de carxofes gratinades al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-S´escorren els cors de carxofes, es parteixen per la meitat i es posen en una font del forn amb la part tallada a dalt.
-Es pica el pernil dolç i es col.loca en cadascuna de les meitats de les carxofes.
-Per fer la beixamel, es posa la mantega i l´oli a escalfar en una paella. Quan la mantega està liquida s´afegeix la farina. Es va remenant i s´afegeix la llet freda a poc a poc sense deixar de remenar. Es deixa coure durant uns 6 minuts.
-Salem la beixamel i l’aboquem al damunt de les carxofes.
-Empolvorem amb formatge ratllat i ho posem a gratinar al forn durant 15 o 20 minuts.
-Es poden servir en la mateixa font

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se