Cors de carxofes gratinades al forn
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 tarro Cors de Carxofes ( consrerva natural )
- 500 ml Llet
- 150 g Pernil dolç
- 60 g Formatge rallat
- 25 g Mantega
- 2 cullerades soperes d´Oli d´Oliva
- 2 cullerades soperes Farina
- 1 Llimona
- Aigua i Sal
Elaboració
-S´escorren els cors de carxofes, es parteixen per la meitat i es posen en una font del forn amb la part tallada a dalt.
-Es pica el pernil dolç i es col.loca en cadascuna de les meitats de les carxofes.
-Per fer la beixamel, es posa la mantega i l´oli a escalfar en una paella. Quan la mantega està liquida s´afegeix la farina. Es va remenant i s´afegeix la llet freda a poc a poc sense deixar de remenar. Es deixa coure durant uns 6 minuts.
-Salem la beixamel i l’aboquem al damunt de les carxofes.
-Empolvorem amb formatge ratllat i ho posem a gratinar al forn durant 15 o 20 minuts.
-Es poden servir en la mateixa font
Comparteix aquesta recepta: