Lluç al vi blanc amb llagostíns

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Pelem els alls i els tallem a làmines. Rentem, salpebrem i enfarinem molt poc les supremes de lluç.
-Escalfem l'oli en una cassola i fregim el peix per els dos costats. Uns 2 minuts per costat. La pell ha de quedar torradeta. Reservem el lluç.
-En la mateixa cassola fregim els alls, la juliana de verdures i sense deixar de remenar hi afegim el vi. Deixem evaporar.
-Saltegem els llagostins 5 minuts els pelem i els hi traiem el cap.
-Afegim el fumet amb els suc dels caps dels llagostins i ho coem fins que espesseixi. Incorporem el lluç i el coem 5 minuts més.
-En un plat posem la juliana de verdures de base, a sobre el lluç i sobre el llagostí pelat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se