Lluç al vi blanc amb llagostíns
Ingredients
- 4 supremes de lluç
- 4 Llagostins
- 1 Pot de juliana de verdures,
- 1 got petit de vi blanc
- 3 grans d'all
- 250 ml fumet de peix
- 2 cullerades de farina
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Pebre
Elaboració
-Pelem els alls i els tallem a làmines. Rentem, salpebrem i enfarinem molt poc les supremes de lluç.
-Escalfem l'oli en una cassola i fregim el peix per els dos costats. Uns 2 minuts per costat. La pell ha de quedar torradeta. Reservem el lluç.
-En la mateixa cassola fregim els alls, la juliana de verdures i sense deixar de remenar hi afegim el vi. Deixem evaporar.
-Saltegem els llagostins 5 minuts els pelem i els hi traiem el cap.
-Afegim el fumet amb els suc dels caps dels llagostins i ho coem fins que espesseixi. Incorporem el lluç i el coem 5 minuts més.
-En un plat posem la juliana de verdures de base, a sobre el lluç i sobre el llagostí pelat.
Comparteix aquesta recepta: