Bacallà a la muselina d’all

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Mentre preparem els ingredients, encenem el forn i que estigui calent a 180º.
-Posem un raig d'oli en una safata de forn, posem el tomàquet fregit, una mica com base de la safata. Ho salem i posem per sobre un altre raig d'oli.
-Posem a la safata el bacallà i ho posem al forn . Deixem coure uns 20-30 minuts.
-Preparem la muselina d'all. Muntem la clara d'ou a punt de neu i afegim a poc a poc a l'all-i-oli.
-Posem la muselina d'all sobre el bacallà ja cuit i quan sigui hora de servir-lo, el posem al forn a gratinar. Deixem que quedi d'un color ros i ja el podem emplatar.
-Al fons del plat, posem una mica del tomàquet i a sobre el bacallà amb la muselina.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se