Entrecot amb salsa d'anxoves i patates duquesa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Unes pinces de cuina
Un plat de porcellana blanc

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim un entrecot salpebrat.
Quan gairebé estigui al punt de cuit que ens agrada, el flamegem amb un raig de conyac, i tot seguit afegim la salsa d'anxoves, deixem que s'acabi de coure juntament amb la salsa uns cinc minuts, i ho retirem.
A part, farem les patates duquesa com explico a les meves receptes i les reservarem calentes.
En el moment de presentar el plat, posarem l'entrecot en el centre del plat, el cobrirem amb una mica de salsa d'anxoves, i a la part de baix, posarem les tres patates duquesa com a guarnició, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

No cal dir que, farem tants entrecots com comensals seguin a taula


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se