Salsa d'anxoves calenta
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llauna de filets d'anxova
- Un pot Mitjà de nata líquida per muntar
- Salsa "Perrins"
- Una mica de brou de carn (pot ser de pot)
- Farina de blat de moro (si cal)
- Mantega
- Conyac
8 racions
Utensilis
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Elaboració
Primerament, posem tots els filets d'anxova en el pot de la batedora tallats en dues meitats, afegim unes gotes de salsa perrins, un rajolí de conyac, el pot sencer de nata liquida, i una mica de brou.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i o posem en un cassó a foc baix.
Remenem amb el batedor de varetes, afegim una nou de mantega, i seguim remenant fins aconseguir una salsa fina i homogènia.
Si queda massa clara, sempre la podem espessir amb una mica de farina de blat de moro dissolta amb aigua freda.
40min
Notes
Aquesta salsa és molt adient per carns a la planxa o a la graella, i fins i tot per peixos.
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.