Cuixes de pollastre rostides al vi ranci

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Agafem una cassola , hi posem una mica d’oli
-Salpebrem el pollastre i el fregim a la cassola. Entre 5 i 10 minuts.
-Posem el got de brou a la cassola amb el pollastre i deixem coure a foc lent uns 30 minuts , sense tapar la cassola
-Tallem les cebes a daus ben petits i les daurem en una paella amb una mica d’oli , uns 15 minuts.
-Laminem els alls
-Passats els 30 minuts, hi fiquem els alls laminats , la ceba, el gotet de vi ranci i el canonet d’herbes aromàtiques.
-Deixem que vagi fent xup-xup, uns 30 minuts més.
-Traiem el canonet d’herbes i ja es pot emplatar.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se