Cuixes de pollastre rostides al vi ranci
Ingredients
- 4 Cuixes de pollastre
- 1 Got de brou de carn.
- Vi ranci. Un gotet
- 2 Cebes
- 4 Grans d’all
- Oli d’oliva
- Sal
- Herbes aromàtiques. Un canonet.
Elaboració
-Agafem una cassola , hi posem una mica d’oli
-Salpebrem el pollastre i el fregim a la cassola. Entre 5 i 10 minuts.
-Posem el got de brou a la cassola amb el pollastre i deixem coure a foc lent uns 30 minuts , sense tapar la cassola
-Tallem les cebes a daus ben petits i les daurem en una paella amb una mica d’oli , uns 15 minuts.
-Laminem els alls
-Passats els 30 minuts, hi fiquem els alls laminats , la ceba, el gotet de vi ranci i el canonet d’herbes aromàtiques.
-Deixem que vagi fent xup-xup, uns 30 minuts més.
-Traiem el canonet d’herbes i ja es pot emplatar.
Comparteix aquesta recepta: