Calamarcets frescos a la planxa amb emulsió d'all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Utensilis

Morter

Elaboració

Rentem els calamarcets amb una mica d’aigua ( a la peixateria ja en els han netegat i preparat ).
En un morter, piquem els grans d’all i julivert , hi posem una mica de sal i oli . Reservem l’emulsió d’all i julivert que ha de quedar ben triturada.
Untem una planxa amb oli, quan està calenta, hi posem els calamarcets i els deixem coure 5 minuts per costat. Al final i posem una mica de sal ( si posem la sal a l’inici, queden una mica durs ).
Els posem en un plat i per sobre l’emulsió d’all i julivert.
Ja es poden servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se