Calamarcets frescos a la planxa amb emulsió d'all i julivert
Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Uns 15 calamarcets frescos, que a la peixateria ens han netegat.
- Oli d’oliva
- Sal
- 3 o 4 Grans d'all
- Julivert.
Utensilis
Morter
Elaboració
Rentem els calamarcets amb una mica d’aigua ( a la peixateria ja en els han netegat i preparat ).
En un morter, piquem els grans d’all i julivert , hi posem una mica de sal i oli . Reservem l’emulsió d’all i julivert que ha de quedar ben triturada.
Untem una planxa amb oli, quan està calenta, hi posem els calamarcets i els deixem coure 5 minuts per costat. Al final i posem una mica de sal ( si posem la sal a l’inici, queden una mica durs ).
Els posem en un plat i per sobre l’emulsió d’all i julivert.
Ja es poden servir.
Comparteix aquesta recepta: