Trinxat de romanesco amb cansalada i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una cassola de terrissa
Una espàtula de fusta
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua, sal i el brot de julivert, posem a coure el romanesco, tallat en botonets. Quan és mig cuit, el colem i el reservem.
Seguidament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la cansalada de panxeta tallada a trossos regulars, salpebrada juntament amb els alls aixafats.
Seguidament, afegim la botifarra negra sense pell, tallada a quadradets regulars.
Tot seguit, afegim el romanesco, i a mesura que es cou, l'anem aixafant una mica, amb l'ajud d'una forquilla. Seguidament, afegim un raig de ví blanc, i amb l'ajud de l'espàtula de fusta, ho anem remenant fins que tot el conjunt és cuit.
Seguidament, ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se