Pastis de macarraons
Categoria:
Arrossos i pastes
Ingredients
- 200 g de macarrons bullits
- 1 llauna de tonyina
- 100 g de sofregit de tomàquet
- 4 ous
- 500 ml de llet
- 50 g de formatge ratllat
- 4 pebrots del piquillo
- 100 g de sofregit de tomàquet
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- Sal, pebre
Elaboració
Barrejar els macarrons amb el sofregit, la tonyina i el formatge.
Batre els ous amb la llet i sal i pebre al gust. Barrejar els macarrons amb els ous amb llet.
Engreixar i enfarinar un motlle, abocar la barreja dins del motlle, i coure a 170º fins que al punxar amb un ganivet aquest surti net.
Sofregir els pebrots, afegir el tomàquet i triturar-ho tot.
Servir el pastís amb la salsa
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1644 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.