Bacallà a l'all

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem el bacallà a trossos ben petits i el bullim partint d'aigua freda.
Al primer bull el retirem, deixem refredar i retirem si hi queda pell o altres impureses.
Posem una tassa de cafè d'oli en una cassola, i un cop ben calent i afegim el bacallà i all i pebre maxacats.
Treballem amb una cullera de fusta a fi de obtenir una pasta.
Desprès aclarim amb una mica de vi blanc i deixem reduir una mica.
Retirem del foc i afegim una mica d'oli sense deixar de remenar, com si fos una maionesa, i desprès afegim una mica de nata liquida.
Aconseguim una textura cremosa; posem sobre un plat per servir.
Cobrim amb els ous durs ratllats i empolvorem amb julivert picat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se