Verat amb crema d’albergínia fumada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Ingredients per la crema d’albergínia:

1 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

De la crema d’albergínia:

-Rostim l’albergínia al foc o al forn i quan s’hagi refredat una mica la pelem.
-En un recipient d’alumini, hi posem el romaní i sobre, amb un altre recipient que pugui quedar inserit, l’albergínia ja pelada .
-Cremem el romaní i ho tapem perquè quedi fumada .
-Un cop ja no faci fum , obrim el recipient i posem l’albergínia al vas de la batedora amb una mica de sal , pebre i la nata i ho batem.

Del verat:

-En una planxa amb una mica d’oli, quan està calenta , hi posem els dos filets de verat amb una mica de sal i deixem coure 2 minuts per costat.

Per emplatar:

Posem de base la crema d’albergínia i sobre el verat amb ceba caramel•litzada i carbassó fet al vapor a rodanxes.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se