Orella de porc a la flama amb cremós de celerí

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la crema de celerí:

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

De la crema de celerí:

-Pelem i trenquem la patata i el celerí, mentre anem escalfant el caldo d’au.
-Pelem i tallem la ceba i la posem a coure en una olla amb mantega . Quan agafi color hi afegim la patata i el celerí i ho deixem coure junts uns 2 minuts.
-Afegim el caldo calent tapem l’olla i ho deixem coure durant uns 30 minuts.
-Un cop passats els 30 minuts, o quan la patata estigui cuita, apaguem el foc, triturem amb la batedora fins aconseguir una crema fina, hi afegim la nata líquida ho remenem per homogeneïtzar la crema amb la nata i posem el punt de sal al gust.

De l’orella de porc:

-Coem les orelles de porc. Primer les netegem amb força aigua freda i si tenen pèls els socarrimem amb un mica de flama.
-Un cop estiguin ben netes, les posem en una olla amb les fulles de llorer, el pebre en gra, ½ cabeça d’alls, la ceba amb els claus d’espècie punxats, el julivert i una cullerada de sal.
- Ho cobrim tot amb aigua i ho fem bullir a foc mitjà unes 3 hores.
-Un cop cuites traiem les orelles de l’olla .
-Tirem un bon raig d’oli en una cassola, hi incorporem les orelles tallades a daus mitjans, i les saltegem 5 minuts, al final hi posem una mica de brandy que encenem per flamejar-les i una mica de pebre vermell dolç.

Per emplatar:

De base posem en un plat el cremós de celerí i sobre l’orella que hem tallat a daus mitjans amb una mica de pebre vermell dolç.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se