Mongetes de Santa Pau saltades amb crestes de pollastre i carxofes fregides
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vint crestes de pollastre
- Sis carxofes tallades a làmines fines
- 400 grams de mongetes de Santa Pau, cuites
- Dos ous batuts
- Sal
- Oli d'oliva
- Aigua
- Farina
- Dues fulles de llorer
Utensilis
Un cassó gran
Una paella mitjana
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata plana, de porcellana blanca
Una safata metal·lica plana
Paper de cuina
Elaboració
Primerament, netegem les carxofes i les tallem a llesques ben fines. Tot seguit, les salem, les passem per farina, i les fregim amb oli d'oliva. Quan són mig rosses, les traiem i les posem damunt un paper de cuina, tot reservant-les.
A part, en un cassó amb aigua, sal i el llorer, bullim les crestes de pollastre, fins que són cuites. Seguidament, les passem per farina, ou batut i les fregim amb oli d'oliva. Tot seguit, les posem damunt el paper de cuina, i les reservem.
A continuació, agafem les mongetes i les fregim amb un raig d'oli, i quan són ben fregides, les traiem i les repartim per tota la safata de porcellana. Tot seguit, repartim les carxofes i les crestes per tota la superfície de la safata d'una manera acurada, i ja ho podrem treure a taula.
Comparteix aquesta recepta: