Estofat de poltre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

-En una cassola de fang , hi posem oli , i hi afegim: la carn, el llorer, els tomàquets i la ceba partits a quarts, els alls tendres i les pastanagues tallats a rodanxes, ho salpebrem.
-Posem primer el foc una mica alt i passats uns 5 o 10 minuts l’abaixem al mínim, deixem que es vagi fent, entre 45 i 60 minuts.
-Quan estigui la carn tova, hi afegim la xocolata que es vagi desfent i ho remenem tot, a continuació , hi posem la patata esqueixada, ho remenem perquè quedi ben barrejat amb la carn i verdures, hi afegim una mica d’aigua que ho cobreixi i ho deixem coure tot junt uns 20 minuts a foc moderat.
-Si es deixa reposar queda més bo.
-Ja es pot servir

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se