Estofat de poltre
Ingredients
- 250 grs. de Carn de Poltre del Ripollès.
- 1 Patata gran
- 2 Tomáquets madurs
- 2 Pastanagues
- 1 Ceba
- 2 Fulles de llorer
- 2 Alls tendres
- 1/2 Presa xocolata negra
- Pebre negra mòlt
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
-En una cassola de fang , hi posem oli , i hi afegim: la carn, el llorer, els tomàquets i la ceba partits a quarts, els alls tendres i les pastanagues tallats a rodanxes, ho salpebrem.
-Posem primer el foc una mica alt i passats uns 5 o 10 minuts l’abaixem al mínim, deixem que es vagi fent, entre 45 i 60 minuts.
-Quan estigui la carn tova, hi afegim la xocolata que es vagi desfent i ho remenem tot, a continuació , hi posem la patata esqueixada, ho remenem perquè quedi ben barrejat amb la carn i verdures, hi afegim una mica d’aigua que ho cobreixi i ho deixem coure tot junt uns 20 minuts a foc moderat.
-Si es deixa reposar queda més bo.
-Ja es pot servir
Comparteix aquesta recepta: