Amanida de pollastre amb salsa rosa
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos pits de pollastre de mida mitjana
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en gra
- Un pot petit de blat de moro en conserva
- 150 grams de nous pelades
- Una safata de tomàquets xerri
- Salsa rosa
- Mitja ceba
- Dues fulles de llorer
- Una branca d'api
- Mitja enciam tipus iceberg, tallada a juliana molt fina
- Un pot petit, de pastanaga ratllada
Utensilis
Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una escorredora
Una salsera de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, posarem: un grapat de pebre negre en gra, un tros d'àpi, dues fulles de llorer i mitja ceba pelada. Quan arrenqui el bull, afegirem els dos pits de pollastre, i deixarem que coguin quinze minuts. Tot seguit, els retirarem i deixarem que refredin.
Mentrestant, en el bol de vidre posarem, l'enciam tallat a juliana, les nous pelades, els tomàquets xerri tallats en dues meitats, el blat de moro i la pastanaga ratllada ben escorreguda. A part, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta la posem en una salsera de porcellana.
Seguidament, tallem els pits de pollastre en juliana molt fina, i ho afegim en el bol amb els altres ingredients. Tot seguit, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem en una safata de porcellana de manera abellidora, i ja ho podrem treure a taula, acompanyada de la salsera amb la salsa rosa.
Comparteix aquesta recepta: