Amanida de pollastre amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una escorredora
Una salsera de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, posarem: un grapat de pebre negre en gra, un tros d'àpi, dues fulles de llorer i mitja ceba pelada. Quan arrenqui el bull, afegirem els dos pits de pollastre, i deixarem que coguin quinze minuts. Tot seguit, els retirarem i deixarem que refredin.
Mentrestant, en el bol de vidre posarem, l'enciam tallat a juliana, les nous pelades, els tomàquets xerri tallats en dues meitats, el blat de moro i la pastanaga ratllada ben escorreguda. A part, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta la posem en una salsera de porcellana.
Seguidament, tallem els pits de pollastre en juliana molt fina, i ho afegim en el bol amb els altres ingredients. Tot seguit, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem en una safata de porcellana de manera abellidora, i ja ho podrem treure a taula, acompanyada de la salsera amb la salsa rosa.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se