Cigrons estofats amb baldana esparracada
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de cigrons cuits
- Tres baldanes de ceba
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Oli d'oliva
- Tomàquet fregit de pot
- Ví blanc
- Aigua
- Quatre alls pelats
Utensilis
Una cassola de terrissa
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, agafem les baldanes, les obrim tot traient la pell i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim : la ceba , els alls aixafats, i el llorer. Quan la ceba és transparent, afegim el tomàquet fregit i un got de ví blanc. Tot seguit, afegim una mica d'aigua i deixem que cogui tot plegat una estona.
Seguidament, corregim de sal, posem els cigrons i les baldanes, ho remenem amb l'espàtula de fusta, i deixem coure tot plegat uns quinze minuts, abans de treure-ho a taula.
Comparteix aquesta recepta: