Cloïsses amb mongetes del ganxet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coem les mongetes a la manera clàssica i les guardem d’un dia a l’altre amb el seu suc. En una paella de la mida de la quantitat de cloïsses, 'hi posem l’oli i la meitat de l’all i julivert amb les cloïsses, i ho escalfem tot junt.
Quan l’all comenci a coure, hi tirem el vi blanc i ho deixeum evaporar una mica. Hi afegim les mongetes cuites i ho lliguem com si fos un pil-pil. Si hi falta suc, hi afegim una mica d’aigua (segons el suc, si és més o menys espès). Ha de quedar sucós, però no clar. Hi afegim la resta del julivert i de l’all. Quan les cloïsses siguin obertes, les traiem del foc perquè no es coguin més. Servim el plat ben calent.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se