Conill a la "patacada"

Categoria:
Típica de: Espanya → Alta Garrotxa- Can Planes - Vall del Bac
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Utensilis

Mànec de morter.

Elaboració

-Agafem el conill sencer , un cop net i pelat, amb un mànec de morter li donem unes “ patacades ” suaus.
-Posem el conill sencer ( sense partir-lo per cap lloc ) en una safata. Hi posem: bastant pebre negre mòlt , sal i les herbes aromàtiques ( oli, NO ). El deixem a la nevera 24h.
-Agafem el conill i el partim pel mig (treiem el fetge i alguna altre part que no sigui purament la carn, el cap no el treiemn).
-Posem les dues meitats en una bona brasa que hem fet amb llenya d’alzina i l’anem girant de tant en tant ( encara no hi hem tirat oli ).
-Deixem coure uns 30 minuts i quan falten 5 minuts i tirem un raig d’oli per costat.
-Agafem mig conill ja cuit I amb unes tisores, el tellem a trossos ni petits ni grossos.
-El posem al plat i l’acompanyament és opcional. Ja el podem servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se