Cuixetes de pollastre estofades amb olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Una batedora elèctrica
Un cassó mitjà
Un cullerot

Elaboració

Primerament, posem la mitja pastilla de concentrat de pollastre amb aigua, en un cassó, i deixem que arrenqui a bullir, i ho reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb una mica de llard, sofregim les cuixetes salpebrades. Quan són mig rosses, afegim: la ceba, dos alls, el llorer, i tres cullerots de sofregit de tomàquet. Tot seguit, afegim el ví ranci i una mica de brou de pollastre, que cobreixi les cuixetes. Ho posem a foc mitjà, i deixem que cogui tot plegat, fins que les cuixetes estiguin cuites.
A part, fem una picada amb : un all pelat, pa fregit, ametlles torrades, julivert picolat, i una cullerada de xocolata en pols, amb una mica de brou.
Passem la batedora, i ho afegim a la cassola juntament amb les olives trencades.
Deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se