Rap a la mostassa
Ingredients
- 1 Cua de rap d’uns 1.500 g neta
- 2 Cebes mitjanes
- 1 Pastanaga
- 1 Pot de mostassa a l’antiga (amb gra)
- 1 Pot de crema de llet de 200 cl
- Mantega
- Oli d’oliva
- Vi blanc
- Sal
Elaboració
Posem les cebes tallades ben picades i la pastanaga tallada a rodanxes,a fregir amb una mica de mantega i sal.
Una vegada fet, ho retirem.
Tallem la cua de rap a trossos i els salem una mica.
Afegim una mica d’oli a la mateixa cassola i coem el rap tallat a trossos i sense espines. Uns 5 minuts.
Un cop cuit el rap, hi afegim la ceba i per sobre ¾ del pot de la mostassa, també hi posem una mica de crema de llet i mig got de vi blanc.
Mirem si està bé de sal i segons procedim a posar-ni una mica més o no.
Remenem bé, fins que quedi tot ben lligat. Té de quedar com una salsa amb els trossos de rap.
Deixem fer xup-xup , uns 5 minuts més.
Es pot acompanyar amb patates a rodanxes fetes al forn (opcional).
Comparteix aquesta recepta: