Rap a la mostassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem les cebes tallades ben picades i la pastanaga tallada a rodanxes,a fregir amb una mica de mantega i sal.
Una vegada fet, ho retirem.
Tallem la cua de rap a trossos i els salem una mica.
Afegim una mica d’oli a la mateixa cassola i coem el rap tallat a trossos i sense espines. Uns 5 minuts.
Un cop cuit el rap, hi afegim la ceba i per sobre ¾ del pot de la mostassa, també hi posem una mica de crema de llet i mig got de vi blanc.
Mirem si està bé de sal i segons procedim a posar-ni una mica més o no.
Remenem bé, fins que quedi tot ben lligat. Té de quedar com una salsa amb els trossos de rap.
Deixem fer xup-xup , uns 5 minuts més.
Es pot acompanyar amb patates a rodanxes fetes al forn (opcional).

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se