Cua de vaca guisada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

-Salpebrem els trossos de la cua de vaca.
-Enfarinem i daurem en una paella o cassola, amb quatre o cinc cullerades d'oli d'oliva.
-Quan tinguem tots els trossos de carn daurats, tirem en aquest mateix oli el porro, la ceba, els alls (pelats i sencers) i el pebrot vermell, nets i tallats a trossos no molt grans.
-Afagim el llorer juntament amb el gingebre i les pastanagues netes i en làmines.
-Deixem uns minuts perquè s'estovin les verdures. Assaonem.
-Incorporem els trossos de la cua de vaca i els cobrim amb el vi i el brou.
-Quan trenqui el bull, traiem l’escuma , tapem la cassola i deixem coure a foc lent unes tres hores. Quan falten 5 minuts tirem unes quantes olives farcides.
-Mirem El punt de sal i que la carn estigui tendra i feta (s'ha de separar l'os).
-Traiem els trossos de la cua de vaca a una font de servir i passem la salsa per un colador xinès. Ens ha de quedar una salsa espesseta i brillant, si no té "consistència" la posem a reduir en un cassó al foc.
-Cobrim amb la salsa i servim com a acompanyament, si volem, amb arròs blanc

3h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se