Lluç amb parmentier de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Ingredients per al parmentier de patata:

4 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

Del lluç:
-En una paella amb una mica d’oli, quan està calent, salpebrem els lloms de lluç, posem el foc alt i els coem 3 minuts per costat.

Elaboració del parmentier:

-El puré l’elaborem pelant i coent les patates en aigua bullint amb una mica de sal.
-Un cop cuites les patates , uns 30 minuts, les passen pel colador xinès , hi afegim a poc a poc la llet, amb la margarina escalfada i desfeta en la llet. Ha de quedar un puré cremós i suau.
-El posem al punt de sal i pebre. Un cop fet el puré el reservem, amb una mica de julivert molt picat, per sobre.

Per emplatar:

-Laminem i saltegem els dents d'all.
-Posem en un plat , de base el parmentier de patata , a sobre el llom de lluç, una mica de julivert ben picat i els alls laminats.
-Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se