Galta de porc desossada amb mostassa a l’antiga

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Salpebrem les galtes i les posem en una safata de forn amb un bon raig d'oli.
-Distribuïm per la safata, la ceba tallada grossa, els tomàquets a trossos i els grans d'all pelats.
-Pelem les patates, les netegem i les tallem a daus.
-Preescalfem el forn a 180 graus , hi posem la safata i deixem coure uns 60 minuts, aproximadament.
-A mitja cocció, hi aboquem el brandi i les patates a daus.
-Un cop cuites les galtes i patates, reservem el suc que han deixat anar i el reservem. Tirem la resta d’ingredients menys les patates.
-Barregem una mica del suc reservat amb mostassa a l’antiga , fent com una salsa espesa.
-Per emplatar, posem a la base del plat la salsa de mostassa , per sobre una galta desossada i al costat quatre daus de patates.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se