Galta de porc desossada amb mostassa a l’antiga
Ingredients
- 4 Galtes de porc desossades (el carnicer ens les prepara)
- 1 Ceba gran
- 2 Tomàquets mitjans
- 2 Patates mitjanes
- 4 Grans d'all
- Un raig de brandi
- 1 Pot de mostassa a l’antiga
- Sal, pebre i oli d’oliva
Elaboració
-Salpebrem les galtes i les posem en una safata de forn amb un bon raig d'oli.
-Distribuïm per la safata, la ceba tallada grossa, els tomàquets a trossos i els grans d'all pelats.
-Pelem les patates, les netegem i les tallem a daus.
-Preescalfem el forn a 180 graus , hi posem la safata i deixem coure uns 60 minuts, aproximadament.
-A mitja cocció, hi aboquem el brandi i les patates a daus.
-Un cop cuites les galtes i patates, reservem el suc que han deixat anar i el reservem. Tirem la resta d’ingredients menys les patates.
-Barregem una mica del suc reservat amb mostassa a l’antiga , fent com una salsa espesa.
-Per emplatar, posem a la base del plat la salsa de mostassa , per sobre una galta desossada i al costat quatre daus de patates.
Comparteix aquesta recepta: