Pa de pessic borratxo amb crema cremada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una mànega pastissera amb un broc llís
Un bufador o pala de cremar
Una safata de cartró rodona, amb blonda
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una safata fonda

Elaboració

Primerament, farem el pa de pessic com explica en Joan R Carbonell a la seua recepta i un cop fet el deixem refredar.
A part, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en un cassó amb aigua, posem el sucre i un got de rom, i deixem que cogui a foc baix fins a tenir un almivar. Tot seguit, tallem el pa de pessic en quadradets de 5x5 centimetres, i els anem sucant en una safata fonda, on haurem abocat l'almivar de rom.
Un cop emborratxats, els fiquem a la safata de cartró amb blonda, i amb l'ajut de la mànega pastissera omplim tota la part de dalt, amb crema pastissera.
Seguidament, espolsem amb sucre, ho cremem amb l'ajut del bufador o la pala de cremar, i ja ho podrem treure a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se