Croquetes casolanes de rostit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer el rostit:

Per fer les croquetes:

6 racions

Elaboració

Posem a escalfar un raig d'oli en una paella alta i quan estigui calent hi afegim la ceba tallada a juliana i tots els daus de carn (tallar la carn a daus petits, així serà més fàcil la cocció).
Ho deixem coure a poc a poc, fins que hagi tret tot el suc i es comenci a enrossir (aproximadament 30 minuts).
Tot seguit hi afegim el tomàquet i ho deixem fer una estoneta més.
Per últim, hi afegim una copa de vi blanc, ho salpebrem i tapem la paella.
Ho deixem coure a foc baix durant 20-30 minuts, fins que veiem que la carn està cuita i tova.
Després triturem tota la barreja i la col•loquem dins un cassó.
En un bol, barregem bé la llet, la farina, la Maizena i els 3 rovells d'ou, la sal, el pebre blanc i la nou moscada.
Un cop tot barrejat, ho afegim al cassó on hi tenim la carn a foc mig i ho deixem coure sense deixar de remenar fins que la mescla es converteix en una pasta fina, espessa i brillant. Aproximadament uns 10 minuts.
Després col•loquem aquesta barreja en un bol i ho deixem reposar fins que es refredi del tot la massa.
Llavors ja podem fer les croquetes amb l'ajuda d'un parell de culleres o amb les mans, les passem per les clares i les arrebossem, amb el pa ratllat.
Només faltarà coure-les amb l’oli ben calent, uns 2 minuts i les anem girant molt sovint.
Les escorrem bé amb paper i les posem en una safata .
Surten unes 6 croquetes per persona.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se