Bacallà confitat amb parmentier de patata , espinacs, espàrrecs frescos i olivada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel parmentier de patata:

2 racions

Elaboració

Del parmentier de patata:

Coem la patata amb una olla amb aigua, durant uns 25 minuts , la pelem i la reservem . Posem la nata a bullir i la barrejarem amb la patata, la mantega, la sal i el pebre.

Del bacallà confitat:

Posem oli en una cassola. hi afegim dues cullerades soperes d'aigua i ho portem a ebullició. Quan comenci a bullir, ho retirem del foc i ho deixem reposar.
Esperem uns 10 minuts perquè baixi la temperatura a uns 65 ºC.
Passat aquest temps submergim els lloms de bacallà, amb la pell cap amunt. Han de quedar totalment coberts. Ho deixem refredar dins de l'oli a temperatura ambient, aproximadament 30 minuts i ja tenim el bacallà confitat.

Dels espinacs i espàrrecs:

Netegem els espàrrecs i els tallem una mica. Posem oli en una paella, quan està calent hi tirem els espàrrecs amb una mica de sal i deixem coure uns 2 minuts, els anem remenant. Mentre es couen els espàrrecs , hi posem unes fulles d’espinacs i deixem coure uns 2 minuts més. Reservem els espàrrecs i els espinacs.

Per emplatar:

En un plat, posem de base el parmentier de patata, a sobre el bacallà confitat i sobre el bacallà els espàrrecs , espinacs i olivada. Ja es pot servir.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se