Cigrons guisats amb espinacs i ceps de temporada
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de cigrons comprats cuits.
- 1 litre de brou de vegetals
- 2 Bosses d’espinacs nets i tallats
- 200 g de ceps de temporada
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
Dels ceps:
Netegem els ceps amb el mínim d’aigua (el cep, és un bolet molt agraït per netejar, amb un drap és suficient), partim a trossos els grossos. En una paella, hi posem una mica d’oli i els ceps amb una mica de sal. Tapem la paella i així, deixen anar l’aigua ràpit, quan portem uns 6 o 7 minuts, destapem la paella i els anem remenant i mirem si estan be de sal. Amb la paella destapada, els deixem coure uns 6 o 7 minuts més. Han de quedar daurats i amb molt poc suc. Els reservem.
Dels espinacs:
En una olla, hi posem aigua i una mica de sal, quan bull hi tirem els espinacs. Quan torna a bullir, deixem coure 5 minuts.
Per acabar el plat:
En una cassola de fang, hi posem un raig d’oli d’oliva i el brou. A continuació, quan el brou ja és calent, hi tirem els cigrons comprats cuits i els espinacs, anem remenant amb el foc baix. Passats uns 5 minuts, hi tirem els ceps que haviam reservat I deixem coure uns 2 minuts tot junt.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: