Cigrons guisats amb espinacs i ceps de temporada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Dels ceps:

Netegem els ceps amb el mínim d’aigua (el cep, és un bolet molt agraït per netejar, amb un drap és suficient), partim a trossos els grossos. En una paella, hi posem una mica d’oli i els ceps amb una mica de sal. Tapem la paella i així, deixen anar l’aigua ràpit, quan portem uns 6 o 7 minuts, destapem la paella i els anem remenant i mirem si estan be de sal. Amb la paella destapada, els deixem coure uns 6 o 7 minuts més. Han de quedar daurats i amb molt poc suc. Els reservem.

Dels espinacs:

En una olla, hi posem aigua i una mica de sal, quan bull hi tirem els espinacs. Quan torna a bullir, deixem coure 5 minuts.

Per acabar el plat:

En una cassola de fang, hi posem un raig d’oli d’oliva i el brou. A continuació, quan el brou ja és calent, hi tirem els cigrons comprats cuits i els espinacs, anem remenant amb el foc baix. Passats uns 5 minuts, hi tirem els ceps que haviam reservat I deixem coure uns 2 minuts tot junt.
Ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se