Lluç al forn amb verdures i cloïsses

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem les pastanagues i la ceba a rodanxes.
Ho posem en un bol amb tapa , amb una mica d’aigua (que no ho cobreixi), sal , julivert ben picat i unes gotes d'oli. Posem el bol tapat al micrones i ho coem 2 minuts a màxima potència.
Ho reservem.
Mentre, salem i enfarinem el peix. El fregim en oli calent.
Preescalfem el forn a 180ºC. Preparem una safata per anar al forn, hi posem una mica d’oli i l’entrem al forn. Deixem coure uns 30 minuts. Passat aquest temps, incorporem a la safata els ingredients cuits al microones que haviem reservat, amb les cloïsses, una fulla de llorer i un raig de vi blanc. Ho deixem coure uns 5 minuts més.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se